• Exposicions

  03/10/2014 per hara

  Judit Canal presenta  “Idíl·lic hidràulic”, una col·lecció d’il·lustracions on conviuen

  els colors plans i vius amb la puresa de línies.

  Inauguració: dissabte, 4 d’octubre, a les 21:30h. Amb l’actuació de The Perfect Fool en format acústic.

  www.juditcanal.com
  contacte: juditcanalillustration@gmail.com

  IMG_6354

  IMG_20140903_160001 judit 1

  La Judit estudia Disseny de Moda, però és en la il·lustració on ha descobert la llibertat per fer explotar la seva creativitat i per fer i desfer sense normes ni condicions, únicament les de gaudir-ne. Tot i així ha sabut buscar l’equilibri entre totes dues facetes, i per no desaprofitar-les, les seves il·lustracions sempre acaben sent els estampats dels dissenys amb què treballa.

  Entre els artistes que més la influencien hi ha Javier Mariscal: “És gairebé una obsessió per mi, tot el que fa em fascina. El considero un geni, que connecta amb els més joves; i això m’encanta.” Però també admira altres il·lustradors com Carla Fuentes, Olle Eksell, Ingela P. Arrhenius o Suntur…

  El 2013 la revista “Harper’s Bazaar” va triar una de les seves il·lustracions per anunciar el seu compte de Twitter…. També ha participat en el blog esportiu “Qui no corre vela” fent-ne la icona, i aquell mateix any va il·lustrar el cartell del “The Picos Pardos Market”, un mercat de segona mà que naixia aleshores.

  La mostra ’“Idíl·lic hidràulic” té relació amb l’última col·lecció que va fer inspirada en les antenes i els terrats barcelonins, però aquesta vegada ha entrat al menjador, al passadís, a la cuina… i ha jugat amb les rajoles de motius florals i geomètrics tan característics d’aquests pisos, que ha casat amb objectes que si “a priori” poden semblar senzills acaben sent extraordinaris.

  En aquesta col·lecció coneixerem els “seus homes”, dels quals reconeix que l’entristeix haver-se’n de desprendre perquè són obres que, encara que entre elles hi puguem trobar semblances, cada un té un caràcter i uns matisos que els fan únics.

  Per aquesta futura il·lustradora d’èxit la música és imprescindible en el seu procés creatiu, però el que la fa sentir invencible és una cançó que diu “Tenim una vida que no és fàcil però que és nostra”. I d’aquesta vida s’ajuda quan la inspiració divina no es manifesta, aleshores el que millor li funciona és observar, no deixar de buscar, llegir, sortir…

  En definitiva, el que palparem a “Idíl·lic hidràulic” és essència mediterrània, records d’estiu, però sempre a través d’una mirada dolça, alegre i espontània; plenament Judit.

  Sense Comentaris

 • Exposicions

  08/09/2014 per hara

  El dibuixant de còmics Roger Pelàez -i també cantant de grups com Budellam o Zombie Pujol- presenta “Merdòmetrum: Un test de tolerància a la merda”, una selecció de dibuixos en blanc i negre i color que despertaran les emocions més profundes de tots els nens i nenes.
  Tal com ho explica ell:

  El Sr. Pepet Merda es complau
  a convidar-vos a la seva primera exposició de:

  Cagarros malformats,
  siluetes pintades amb dacs,
  insults en paper maitxé,
  tuberculosis de carter,
  enginys, xistets, aforismes
  i els ecos de las marismas.

  Hi haurà truita de patates i alguna cosa
  vegana pels qui no menjen patates:

  Cacauets i ganxitos.

  Tocaran els dos millors
  one-man’s-band’s de tota la contrada:

  OMITSE’T
  AITOR NIEVE

  Per zero euros obligatoris.
  Qui vulgui pagar: NO ENTRA

  unnamed

  Tags: ,

  Sense Comentaris

 • Exposicions

  01/08/2014 per hara

  Inauguració: dissabte, 2 d’agost. Amb l’actuació de Pep d’Oliva Trencada, que tocarà “La música de la calma”. Entrada: 3 euros.
  Captura de pantalla 2014-07-28 a les 16.04.48

  Tags:

  Sense Comentaris

 • Exposicions

  04/07/2014 per hara

  Inauguració: dissabte, 5 de juliol, a les 21:30h.

  http://nomdenoia.blogspot.com.es/

  Imprimir

  porc

  mercat

  Sense Comentaris

 • Exposicions

  04/06/2014 per hara

  Pol Cercós Güell (Barcelona, 1983) va començar a dibuixar amb cariocas i paper al terra de casa. Però no en va tenir prou amb això. Amb els anys ha fet i tocat de tot en les arts gràfiques: va participar en la creació i publicació de la revista Trauma, ha exposat en col·lectius i en solitari a Barcelona, Menorca i Lisboa. Va dirigir i produir un videoclip musical durant la seva estada als Països Baixos per a la banda Soulstar, i en els últims dos anys ha estat al capdavant del seu propi estudi de disseny gràfic. Actualment treballa com a freelance, i en les seves estones lliures es dedica al tir amb arc.

  “Aproximacions Triangulars” és un joc de percepció visual on els colors predominants d’una imatge queden atrapats en una malla de triangles, trencant la percepció del degradat cromàtic amb el que formalment veiem la realitat. Un experiment que va començar com un joc però que al final l’ha portat a fer una sèrie de retrats.

  www.polcercos.wordpress.com

  RED

  MEI

  Tags:

  Sense Comentaris

 • Exposicions

  02/05/2014 per hara

  Exposició de collage. Inauguració el dia 2 de maig a les 21:30h. Amb l’actuació de Yannis Papaioanou.

  “Realizo collages desde finales de los 90. Libretas que me acompañan en mis viajes nómadas. Cuadernos realizados en París, El Cairo, Estambul, Valencia o los Pirineos. Dibujos y recortes de enciclopedias abandonadas, libros de paradas ambulantes. Lineas de rotulador, lineas de circuitos y de recorridos”.

  4332_001

  grey tomatoes. 2014.

  Femme en chair avec son oiseau.

  Tags:

  Sense Comentaris

 • Exposicions

  01/04/2014 per hara

  Llicenciada en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona i graduada en Il·lustració a l’Escola Massana de la mateixa ciutat. Des del 2008 ha publicat en fanzines, revistes i editorials i ha realitzat treballs de publicitat i disseny de discs.
  Compagina la il·lustració amb la docència i la música.

  www.nataliazaratiegui.com
  www.behance.net/nataliazaratiegui
  facebook

  piernasweb

  Tags:

  Sense Comentaris

 • Exposicions

  17/03/2014 per hara

  Selecció de fotografies del músic i amic Oriol Caballero (7-3-79), per recordar-lo durant el mes en què hauria fet 35 anys. Fotografies de Toni Soldevila, Hara Kraan, Raquel de Diego i Beni (E150).
  Inauguració: dissabte 15 de març. Amb l’actuació de Montserrrat i els dj Joan Caballero, Martí Sales i Hara Kraan.

  IMG_1163

  18_P1030063

  Expo Uri

  Tags: ,

  Sense Comentaris

 • Exposicions

  01/02/2014 per hara

  ¿Y si yo tengo miedo?

  ¿Qué pasa ante la incertidumbre?

  ¿Dónde está escondido el temor en el día a día?

  Aquí

  la vida

  ahora

  como si fuera una película.

  ¿I si jo tinc por…?

  Què passa davant la incertesa?
  On està amagat el temor en el dia a dia?
  Aquí
  la vida
  ara
  com si fos una pel·lícula.

  expo_zulema_galeano_heliogabal

  helio zulema galeano 2_72pp

  helio zulema galeano 3_72pp

  Zulema Galeano
  (Barcelona, 1978) ilustradora editorial e infantil, ha publicado cuentos infantiles en editoriales como Editorial Escucurucuc ( El petit investigador en Què expliquen els avis?, El petit investigador a Igualada, El petit investigador al Pallars Sobirà), Editorial Salvatella, Editorial Cruïlla (Violet Park), Thule o Editorial Progreso (La criatura del espejo).  También ha publicado ilustraciones para libros de texto con Mac Graw Hill, libros de ilustración como Essential colors in fashion illustration (Editorial Mao Mao),  o compañías como Lu Biscuits, S.A. Trabaja para periódicos como La Directa y magazines como Life&Style (Mexico). Por otro lado ha trabajado también para el sector textil para marcas como Vives Vidal o Desigual y para webs como New York Production Paradise (NY) o Lemod (Bcn).
  Como obra propia ha formado parte del equipo de artistas del  American Prints (2005), Hipermercart de La Sala Vinçon (2006-2007-2008), ha expuesto en colectivas para el FAD, con Moleskine, MOB Barcelona, Biblioteca Clarà,  Centre Cívic Matas i Ramis, Escola de la Dona, Centre de Cultura Contemporània de Pardinyes (Lleida), Espai Carolines o Pati Llimona y Bar del Convent de San Agustí.
  Actualmente tiene obra a la venta en Galería d’Art Montcada, tiendas como Lotta, Cotófluix,El Traster, Montcada 3 o bares como Baobab y Sabor en el centro de Barcelona, además de galerías online.
  Entrevistas y menciones en medios como La Vanguardia, La mono magazine, El diari de Lleida, El diari El Segre, Revista Crecen, Vogue, etc.

  Tags:

  Sense Comentaris

 • Exposicions

  28/01/2014 per hara

  Dibuixos, esborranys, cartells, comics, portades i lletres de Quique Ramos i presentació del fanzine “El Viejo Custer (3)”. Inauguració: 8 de gener, amb l’actuació en directe de J Irizar Toca La Batería i Oh! Cake.
  http://elviejocuster.blogspot.com.es/
  viejocuster

  Sense Comentaris